HOME   DOELSTELLING   SPORTPROGRAMMA   REANIMATIE   FOTO'S   SPORTAGENDA   CONTACT   AANMELDEN   SPONSORS  
   
  CARDIOSPORT RIJNMOND  
 
Doelstelling Cardiosport "Rijnmond"

Binnen onze vereniging staan de mens en het menselijk contact centraal. Sport en spel is slecht een middel. Verwacht geen topsport dus.

  1. In de eerste plaats willen we mensen die een hartinfarct of een andere hartaandoening hebben gehad, tot elkaar brengen door middel van sport en spel.

  2. Ten tweede willen we mensen die daar behoefte aan hebben, de gelegenheid geven hun zelfvertrouwen weer terug te winnen en de grenzen van hun prestaties te leren kennen en herkennen.

  3. Tenslotte willen we mensen, die in dezelfde situatie verkeren, in de gelegenheid stellen ervaringen uit te wisselen, of zomaar een praatje te maken. Dat kan rustgevend zijn, verhelderend werken en nieuwe moed geven.Dit kan er toe bijdragen dat men zich weer volwaardig mens gaat voelen en weer vertrouwen in het eigen lichaam krijgt.
Ervaren begeleiding

Het sporten staat onder leiding van ervaren begeleiders. Jezelf waarmaken is niet nodig. Alles gebeurt in een ontspannen sfeer. Mocht u te moe worden, dan gaat u even op de bank zitten en als het weer kan doet u gewoon weer mee. En wat zo mooi is, niemand zal dit raar vinden of u vreemd aankijken.
Onze leden die wekelijks sporten zijn erg enthousiast en komen dus graag. En vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van een AED.Kom langs en beleef het zelf

Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens de sport- en speluren, dan kunt u zien hoe ontspannen iedereen bezig is. Doe een keertje mee met een proefles en bepaal zelf of u daar een vervolg aan wilt geven. Wij zullen met alle plezier uw vragen beantwoorden en natuurlijk een inschrijfformulier verstrekken.

Wij begroeten u graag als lid van Cardiosport "Rijnmond".